Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Vi är din ultimata destination för allt bilrelaterat under ett och samma tak. Från noggrann service och reparationer till grundliga kontroller, vårt erfarna team är utrustat med den senaste tekniken för att erbjuda din bil den vård den förtjänar. För att utforska vårt fullständiga utbud av tjänster klicka nedan för mer information.
Låt Winterqvist Bilservice vara ditt förstahandsval, där vi alltid prioriterar högsta kvalitet och din fullständiga kundnöjdhet.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom el- och elektronikområdet, allt från felsökning och reparation av ditt fordonsspecifika datorsystem till att utföra batterikontroller och utföra batteribyte.

Batterikontroll

En snabb kontroll av ditt batteri i vår verkstad kan förhindra besväret med ett oväntat urladdat batteri. Genom att ge ditt batteri regelbundet underhåll bidrar vi även till att förlänga dess livstid och förbättra dess prestanda.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

Genom datordiagnostisk kontroll av din bil kan vi få exakt information om bilens skick utan att behöva plocka isär den.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss säkerställer optimal prestanda och din säkerhet. Erfarna tekniker och högkvalitativa delar garanterar pålitliga bromsar. Välkommen till Winterqvist Bilservice!

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Winterqvist Bilservice utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Som en del av Bosch Car Service har de skickliga mekanikerna hos Winterqvist Bilservice full erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon med originalutrustning från Bosch.

Professionell fordonskontroll

Winterqvist Bilservice utför professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

Genom regelbunden service på din AC säkerställer vi att luftkonditioneringssystemet fungerar på bästa möjliga sätt, vilket förbättrar komforten under färd och gör körupplevelsen mer behaglig.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.<br>En hälsokontroll för din bil identifierar brister, sparar kostnader och förbättrar säkerheten. Vi ser till att ditt fordon är i toppskick!

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Våra systemspecialister använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Regelbundet underhåll av olje- och filterbyte kan förebygga dyra reparationer och bibehålla bilens kondition. Välkommen till Winterqvist Bilservice, vi använder oss av högkvalitativ olja och filter!

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Vi garanterar att ditt fordon har fullt fungerande belysning, inklusive framlyktor, baklyktor, bromsljus, blinkers och alla andra yttre lampor.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Bilens fönster är avgörande för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. Därför bör våra experter omedelbart reparera skador från stenskott. Vid behov installerar vi en helt ny ruta – professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Låt våra tekniker ta hand om din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Hos oss får du professionell service och underhåll för att undvika dyra reparationer och förlänga din bils livstid – komplett med tillverkargaranti!