Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Vi är din ultimata destination för allt bilrelaterat under ett och samma tak. Från noggrann service och reparationer till grundliga kontroller, vårt erfarna team är utrustat med den senaste tekniken för att erbjuda din bil den vård den förtjänar. För att utforska vårt fullständiga utbud av tjänster klicka nedan för mer information.
Låt Winterqvist Bilservice vara ditt förstahandsval, där vi alltid prioriterar högsta kvalitet och din fullständiga kundnöjdhet.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

Genom datordiagnostisk kontroll av din bil kan vi få exakt information om bilens skick utan att behöva plocka isär den.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss säkerställer optimal prestanda och din säkerhet. Erfarna tekniker och högkvalitativa delar garanterar pålitliga bromsar. Välkommen till Winterqvist Bilservice!

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan vi på Winterqvist Bilservice utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Som en del av Bosch Car Service har de skickliga mekanikerna hos Winterqvist Bilservice full erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon med originalutrustning från Bosch.

Professionell fordonskontroll

Winterqvist Bilservice utför professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

Genom regelbunden service på din AC säkerställer vi att luftkonditioneringssystemet fungerar på bästa möjliga sätt, vilket förbättrar komforten under färd och gör körupplevelsen mer behaglig.

Professionell hälsokontroll

Om du vill försäkra dig om att din bil alltid är i säkert skick kommer vi att noggrant undersöka den vid en hälsokontroll – snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.<br>En hälsokontroll för din bil identifierar brister, sparar kostnader och förbättrar säkerheten. Vi ser till att ditt fordon är i toppskick!